Partnereink

Autodata


A Maróti Könyvkereskedés és Könyvkiadó Kft. 1992 óta hivatalos magyarországi forgalmazója az Autodata Ltd-nek. Az Autodata szoftver Európa egyik legismertebb és legtöbb gépjárműtechnikai információt tartalmazó műszaki adatbázisa, amely közvetlen gyártói OEM adatokat tartalmaz.

A 170 gyártó 43 500 modelljének technikai információi lefedi az utakon közlekedő gépjárművek 99 %-át. Az Autodata online szoftver adatai naprakészek, ezzel szolgálva a járműjavító műhelyek minden napi szerelő, javító, karbantartó és műszaki vizsgáztató tevékenységét. Mivel az autószerelők nap mint nap használják az Autodata szoftvert munkájukhoz, így az online és gyakorlati oktatás során is sokszor hivatkozunk a szoftverre.


További információ

HaynesPro


A Maróti Könyvkereskedés Kft. 2015-ben csatlakozott a HaynesPro nemzetközi járműipari adatbázis forgalmazó csapatához. A HaynesPro csapata által összeállított személy, kishaszon és teherautó OEM alapú adatbázisok nagy segítséget nyújtanak a járműjavító szektornak. Annak érdekében, hogy a műszaki információik valóban naprakészekés pontosak  legyenek  a világ legtöbb vezető jármű,- járműalkatrészgyártójával kötöttek megállapodást.

A HaynesPro szoftverek elsősorban a független személy és teherautó javítóműhelyek számára jelentenek biztos szerelési és diagnosztizálási segítséget mindennapokban. „Négy dologra van szükség az autók javításánál: készség, tudás, tapasztalat és szerszám”. Ebben is egyetértünk velük.


További információ

Pico


A Maróti Könyvkereskedés Kft. hivatalos magyarországi Pico Oktatási Központ. Engedélyét 2020.04.01-én kapta meg.  A  Maróti Gépjárműtechnikai Képző Központ minden személyi és tárgyi feltételnek eleget tett, ahhoz hogy a Pico cég szakmai  elismerését kivívja és megkapja a kitüntető Pico Oktatási Központ státuszt . A mérnökeink  a jelenben és a jövőben is folyamatosan vesznek részt a Pico angol nyelvű oktatásain és speciális képzésein, hogy magas színvonalon tudják oktatni a Pico műszerek (PicoScope, lakatfogó stb.)  használatához szükséges alap, közép és felsőfokú ismereteket.

Saját magunk is 3 gyakorlati mérőpadunkon és a hibrid- és elektromos járművek diagnosztikai gyakorlatain is  PicoScope műszereket használunk.  Raktárkészletünket úgy alakítottuk, hogy jellemzően minden fontos műszer azonnal megvásárolható legyen nálunk. Legyen Ön is a jövőben a mi partnerünk!