Gyakran ismételt kérdések

 • Milyen formában kapom meg a megrendelést követően a számlát?

  Megrendelést követően elektronikus formában küldjük el Önnek a számlát e-mailben, ami ugyanazokat az adatokat tartalmazza, mint a nyomtatott papírszámla és hiteles számlának minősül. 

 • Milyen fizetési módokat választhatok?

  Az online megrendelés során Ön kiválaszthatja, hogy 8 napos átutalással vagy készpénzben egyenlíti ki a számlát. A bankkártyás fizetési lehetőség jelenleg fejlesztés alatt van. 

 • Rossz számlázási adatot adtam meg. Mit tegyek?

  Ha Ön rossz számlázási adatot adott meg, írjon e-mailt az info@marotikonyvker.hu e-mail címre. Küldje meg, melyik megrendelésről van szó és írja meg az új számlázási adatokat. Számla kiegyenlítését követően nem áll módunkban a számlázási adatokon módosítani.

 • Hol jelezhetem, ha a megjelenő számlával kapcsolatban kérdésem, észrevételem van?

  A legegyszerűbb megoldás, hogy e-mailt ír az info@marotikonyvker.hu-ra vagy telefonon a 06 1 /285-6608-as számon munkaidőben (hétfő-péntek, 08:30-17:00).

 • Mi történik, ha kiegyenlítettem a számlát?

  Ebben az esetben 48 órán belül kiküldjük a bejelentkezéshez szükséges azonosítókat e-mailben. Ez az e-mail tartalmazza a felhasználónév és jelszó kombinációt.

 • Kapok számlát postai úton is?

  Számlát minden esetben e-mailben küldünk Önnek. Ha nem érkezik hozzánk külön erre irányuló kérés, postán nem küldjük ki Önnek a számlát. Cégünk igyekszik az adminisztrációs folyamatait környezettudatosan optimalizálni.

 • Mit kell feltüntetni az utalásnál a közleménybe?

  Kérjük, utalásnál mindig a közleménybe írja bele a számla sorszámát.

 • Hogyan kaphatok új jelszót ha elfelejtettem a régit?

  Első lépésben meg kell adnia e-mail címét, hogy rendszerünk felismerje Önt.


  - Második lépésben megjelenik az “Elfelejtette a jelszavát?” opció, mely segítségével vissza tudja szerezni a  hozzáférést fiókjához. Ezután küldünk egy e-mailt a jelszó visszaállítással kapcsolatos tudnivalókról, az első lépésben megadott e-mail címre.

 • Tudok-e vendégként tanfolyamra jelentkezni?

  Igen. Ki kell tölteni a Tanfolyamra jelentkezési oldalt és elküldeni. Munkatársaink munkaidőben rövidesen jelentkezni fognak, hogy a részleteket megbeszéljék.  

 • Milyen azonosítókkal léphetek be a Gépjármű Akadémia rendszerébe?

  Minden esetben az első regisztrációt követően e-mailben kapni fog egy bejelentkezési név és jelszó kombinációt. Ez az Ön azonosítója, amivel be tud lépni a rendszerbe. Javasoljuk, hogy őrizze meg ezt az e-mailt, mert a jövőben is itt tudja nyomonkövetni további járműtechnikai digitális és gyakorlati szaktanfolyamait.

 • Mit tegyek, ha rosszul van rögzítve valamelyik alapadatom?

  Ebben az esetben, kérjük jelezze munkatársaink részére az észrevételt és küldjön e-mail az info@marotikonyvker.hu e-mail címre.

 • Hogyan tudok jelszót módosítani a profilomban?

  Ebben az esetben a Személyes adataim > Műveletek menüpont alatt tud új jelszót megadni.

 • Szeretném, ha a végzettségeim is szerepelnének az adatlapomon. Mit tegyek?

  Amennyiben szeretné, ha ezen adatokat is nyilvántartsuk, kérjük küldje meg a végzettségét igazoló okiratok másolatát az info@marotikonyvker.hu e-mail címre.

 • Szeretném, ha az egyéb szakmai képzéseim is szerepelnének az adatlapomon. Mit tegyek?

  Amennyiben szeretné, ha ezen adatokat is nyilvántartsuk, kérjük küldje meg ezen oklevelek, tanúsítványok, igazolások másolatát az info@marotikonyvker.hu e-mail címre.

 • Mit jelent az Előjelentkezett menüpont?

  Itt találja meg a profilon belül, hogy melyik online vagy gyakorlati tanfolyamra van előjelentkezése. Itt tájékozódhat, hogy mi a tanfolyam kezdésének időpontja.


 • Mit látok a Befejezett menüpont alatt?

  Itt találja meg az összes korábban elvégzett digitális járműtechnikai szaktanfolyamot és az elvégzett gyakorlati szaktanfolyamokat is. Itt lehet letöltheti a tanúsítványokat, igazolásokat. 

 • Mit jelent az Aktuális menüpont?

  Itt találja meg a profilon belül, hogy melyik online vagy gyakorlati tanfolyamra fut aktuálisan. Itt tudja megnyitni és folytatni a tananyagot.

 • Ki vehet részt a digitális és gyakorlati járműtechnikai szaktanfolyamokon?

  Mind a digitális és gyakorlati járműtechnikai szaktanfolyamokat elsősorban autószerelő, autóelektronikai műszerész, autótechnikus, alternatív járműtechnikus, motorkerékpár szerelő végzettséggel rendelkező szakembereknek ajánljuk.  A járműtechnikai szaktanfolyamokat elsősorban gyakorló szakembereknek készítettük, de részt vehetnek járműmérnökök, gépészmérnökök és tesztmérnökök vagy a korszerű járműtechnika iránt érdeklődő gépjárműtulajdonosok is. 

 • Mennyi ideig tart egy digitális szaktanfolyam?

  A digitális járműtechnikai szaktanfolyamok különböző időtartammal (hozzáféréssel) rendelkeznek. A digitális járműtechnikai szaktanfolyamok időtartalma: 1 hónap, 2 hónap vagy 3 hónap. A digitális járműtechnikai szaktanfolyam adatai, leírása között ez a hozzáférési időtartam minden esetben fel van tüntetve. 

 • Mi történik, ha már jelentkeztem, de nem tudok részt venni a gyakorlati oktatáson?

  A gyakorlati oktatás lemondása a gyakorlati oktatási nap előtt legkésőbb 1 héttel korábban mondható el. A lemondás csakis írásban érvényes. Lemondási igényét a következő e-mail címre várjuk: info@marotikonyvker.hu

  Elfogadott jelentkezés, de jelzés nélküli távolmaradás esetén a tanfolyami költség nem visszatérítendő.

 • Hogyan jelentkezhetem egy digitális vagy gyakorlati járműtechnikai szaktanfolyamra?

  Jelentkezni kizárólag a honlapon található Jelentkezés gombbal vagy az info@marotikonyvker.hu e-mail címre elküldött e-mail útján lehet.

 • Milyen elméleti járműtechnikai képzéseken lehet résztvenni?

  Különböző elméleti járműtechnikai képzéseink vannak mind személygépjármű, mind pedig teherautó kategóriában. Digitális szaktanfolyamaink folyamatosan bővülnek, melynek leírását, általános tudnivalókat megtalál a weboldalon. 

 • Jelentkeztem egy digitális szaktanfolyamra. Mikor indul el?

  Díjfizetést követően megküldjük a bejelentkezéshez szükséges azonosítókat. Ezt követően minden digitális járműtechnikai szaktanfolyamon a következő hónap első napján indul el. 

 • Meddig érhető el a digitális szaktanfolyam tananyaga?

  Minden digitális szaktanfolyam megadott hozzáférési idővel rendelkezik( 1 hónap, 2 hónap, 3 hónap). Ezt már feltüntetjük a jelentkezésnél. A rendszer a hónap utolsó napján zárja le a hozzáférést.

 • Nem sikerült teljesen befejeznem az 1 hónapos Autóvillamossági alapozó szaktanfolyamot. Van lehetőség arra, hogy 1 héttel tovább hozzáférjek?

  A rendszer teljesen automatizált. A digitális tananyaghoz a hozzáférés automatikusan nyílik és automatikusan záródik le. Ezért nincs arra lehetőség, hogy a megadott 1 hónapon túl be tudja fejezni. Ebben az esetben, azt javasoljuk, hogy vásároljon még 1 hónapra hozzáférést az Autóvillamossági alapok szaktanfolyamra.

 • Melyik napszakban érdemes tanulnom az online szaktanfolyamból?

  Javasoljuk, hogy munkaidő után, illetve hétvégén tanuljon. Így nagyobb hatásfokkal tud koncentrálni és elmélyíteni a tudást.

 • Mikor tekinthető sikeresnek egy digitális járműtechnikai szaktanfolyam elvégzése?

  Abban az esetben, ha minimum 80%-os eredménnyel végez, igazolást állítunk ki Önnek. 

 • A digitális szaktanfolyam elvégzése során van lehetőség visszatérni ugyanarra a feladatra?

  Igen, a megadott hozzáférési időn belül újra elvégezheti ugyanazokat a feladatokat. Ebben az esetben javíthat az eredményén.

 • Hány fő végezheti el a digitális szaktanfolyamot?

  Minden digitális szaktanfolyam 1 felhasználós és szerzői joggal védett. A digitális szaktanfolyamok időkorláthoz vannak kötve és túllépés esetén jelzi Önnek és felénk is a túlhasználatot.

 • Milyen eszközön tudom elvégezni a digitális járműtechnikai szaktanfolyamot?

  A digitális szaktanfolyam platformfüggetlen, online elérhető bármilyen eszközről. Javasoljuk a laptop vagy asztali számítógép használatát főleg az oszcilloszkóp, multiméret, lakatfogó és egyéb mérési feladatok elvégzéséhez.

 • Van a digitális elméleti szaktanfolyam elvégzéséhez ajánlott monitor méret?

  Javasoljuk a minimum 15" vagy nagyobb monitor méretet a digitális elméleti járműtechnikai szaktanfolyam végzése során. 

 • Hova fordulhatok panasz esetén?

  Panasz, reklamáció esetén kérjük lépj kapcsolatba velünk e-mailben (info@marotikonyvker.hu), vagy telefonon 06 1/285-6608 keresztül.

 • Szeretnék kapcsolatba lépni Önökkel. Hogyan tehetem ezt meg?

  Kérdéseivel, észrevételeivel kapcsolatban forduljon bizalommal hozzánk az alábbi elérhetőségek valamelyikén: info@marotikonyvker.hu,  06 1/285-6608

 • Miért érdemes e-learning elméleti képzést választani?

  Digitális elméleti szaktanfolyamainkon interaktív ábrákkal és animációkkal sajátítható el a tananyag. A rugalmas időbeosztás miatt a megadott időszakon belül bárhol és bármikor tanulhat. Nincs utazási idő és utazási költség e-learning használata során.