Szerzői jogi ismeretekTanfolyam adatai
 • Megnevezése
  Szerzői jogi ismeretek
  Azonosítója
  SJI
 • Hozzáférés
  1 nap
  Óraszám
  6 óra
  Tanfolyam díja
  15 000 Ft + áfa
  Vizsga díja
  0 Ft + áfa

Tanfolyam megkezdésének feltétele

Iskolai végzettség
Szakmai végzettség
Főállású tanár

Részvétel feltétele

Leírás

A Maróti Könyvkereskedés Kft. méltán büszke a holland-amerikai  gépjárműtechnikai online oktatási módszer magyarországi honosítására és annak továbbfejlesztésére.

 A gyorsan változó világunkban a járműtechnikai szakemberek és a közép és felsőfokú intézményekben tanulók tanulási szokásai is gyorsan változtak és ez teszi feltétlen  szükségessé teszi azt, hogy a tanárok is megkülönböztetett figyelmet fordítsanak arra, hogy hogyan tanítsanak az új módszerek segítségével úgy, hogy a tanulni vágyók elsajátítsák a szakmához szükséges elméleti és gyakorlati ismereteket.

Ennek érdekében a Maróti Könyvkereskedés Kft. olyan tanári támogatói rendszert dolgozott ki a műszaki tanárok és az  oktatók számára amelyeknek a segítségével  a tanítás és a tanulás is örömet szerez mind az oktatók, mind a diákok számára.   

 

A támogató rendszer  több színtű. Az első szinten szükségesnek tartjuk, hogy az online képzéshez kötődő legfontosabb jogszabályi ismeretek elsajátítását, majd ezek után kezdjük el kiscsoportos foglalkozások keretén belül az olyan alkotó szakmai közösségek kialakítását amelyek konkrét kerettanterv mentén, azonos általános és speciális szakmai ismeretanyagok feldolgozása után megszerezve a megfelelő digitális kompetenciát megosztják egymással tapasztalataikat. Kérhetnek tanácsokat szakemberektől hogyan tehetik tanóráikat még izgalmasabbá, érdekessebbé.   


Vélemények
Tematika