Autodata műszaki adatbázis - bevezetésTanfolyam adatai
 • Megnevezése
  Autodata műszaki adatbázis - bevezetés
  Azonosítója
  AD-01
 • Hozzáférés
  1 hónap
  Óraszám
  6 óra
  Tanfolyam díja
  10 000 Ft + áfa
  Vizsga díja
  0 Ft + áfa

Tanfolyam megkezdésének feltétele

Iskolai végzettség
szakirányú középfokú
Szakmai végzettség
nincs előfeltétel

Részvétel feltétele

Leírás

Képzésünkön a kezdő szinttől egészen a haladó szintig megtapasztalhatod, hogy milyen használati értékkel rendelkezik az Autodata műszaki adatbázis a járművek karbantartása, szervizelése és diagnosztizálása során. Érdemes részt venni leendő vagy meglévő előfizetőként is annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet, a leggyorsabban hozd ki az Autodata-ból.

Közel 30 éve vagyunk az Autodata hivatalos magyarországi forgalmazói. Az Autodata műszaki adatbázis túl azon, hogy tartalmazza mindazokat az információkat, amelyek szükségesek egy javítóműhely mindennapi életében a karbantartási és javítási munkákhoz, szinte teljes információs hátteret biztosít az átfogó hibakeresési és egyéb komplex tevékenységekhez is.

Az Autodata adatbázis kétheti rendszereséggel frissül. A frissítésről nem neked kell gondoskodni, mivel az automatikusan történik meg, így mindig a legújabb adatokat használhatod. Mivel nem kell telepíteni és regisztrálni, elég csupán egy stabil internet kapcsolat, valamint hozzáférési név és jelszó, és már használhatod is az Autodata adatbázist.

Az Autodata-ban számos információt megtalálsz a járművek 98%-hoz tartozóan, így biztosítva, hogy magas minőségben, gyorsan és hatékonyan végezhetőek el a járművek javítási és karbantartási munkálatok. Az Autodata elérést biztosít egyes modellekhez kapcsolódóan többek között a karbantartási ütemtervekhez, a mechanikus szerelési ábrákhoz és a gépjármű-diagnosztikához elengedhetetlen elektromos kapcsolási rajzokhoz.


Vélemények
 • Nagyon részletes volt az Autodata oktatás. A munkakörömből adódóan nekem a szerviz intervallum rész volt a leghasznosabb. 

  Szőke István / Bus Center Kft. - Ügyfélszolgálati vezető
Tematika


Témakörök

Autodata műszaki adatbázis Bevezetés, kezelőfelület, tartalom
Autodata műszaki adatbázis gyakorlati ismertetés
Általános tudnivalók, karbantartás, normaidő műveletek
Autodata műszaki adatbázis gyakorlati ismertetés
Karosszéria –Elektromos berendezések-Kapcsolási rajzok
Autodata tesztfeladatok